Riksförbundets årsmöte

Riksförbundets årsmöte

Riksförbundets årsmöte

Vi medlemmar träffas för årsmöte i Stockholm den 13 april. Läs kallelse och årsmöteshandlingar. Boka nu!

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 13 april 2019

Varmt välkommen på årsmöte!

Vi träffas för att avsluta 2018 samt tillsammans diskutera och besluta kring vad som ska hända under 2019 och framåt i vårt förbund. Efter årsmöte och fika blir det även en föreläsning!
Dag: 13 april 2019
Incheckning: 12.00
Start: 12.30
Plats: Nordic Light Hotel, lokal Spectra.
Hotellet ligger i anslutning till Stockholms central, Vasaplan 7

Anmälan: För att kunna erbjuda fikabuffé till alla önskar vi en förhandsanmälan från dig! Anmäl dig senast den 30 mars via mejl till: lisa.ekblom@ehlers-danlos.se
Ombud/rösträtt: Alla medlemmar som har betalat medlemsavgift och fyllt 15 år har rösträtt. Röstning kan även ske genom fullmakt, dock högst en fullmakt per ombud.
Motioner: För att kunna behandla motioner på årsmötet ska de senast ha nått förbundet den 23 mars.
Kostnad: Årsmötet inklusive fikat är gratis för alla medlemmar. Reseersättning utgår endast till förtroendevalda samt dem som är föreslagna av valberedningen.
Föreläsning: I år har vi nöjet att kunna presentera en föreläsning på temat ”Hjälp och stöd” med Stephanie Juran från Riksförbundet Sällsynta diagnoser samt Marie Falk från vårt eget förbund.
Övernattning: Är du i behov av övernattning finns ett rabatterbjudande på 10% på detta hotell (i mån av plats). Vill du veta mer, maila info@ehlers-danlos.se
Övrigt: Ta med dina årsmöteshandlingar. Vi hoppas kunna ordna med deltagande via sociala medier under årsmötet. Tänk på allergiker och överkänsliga: var försiktig med parfym och ta inte med nötter.

Varmt välkommen önskar
Markus, Jan, Jeanette, Eric, Rune, Sophie, Joakim och Johanna
Styrelsen i EDS Riksförbund
Länk: Årsmöteshandlingar 2019

Close