Medlemsträffar

"Fikaträffar" samordnade via lokala Facebookgrupper eller medlemsträffar med föreläsningar i samarbete med EDS Riksförbund.

Träffas över en fika?

fika-sIbland är det roligt att bara träffas över en kopp kaffe och prata med andra EDS-are. Om du följer oss på Facebook så kan du se att vi då och då annonserar om EDS-träffar som arrangeras av lokala "fikagrupper". Är du intresserad av att själv arrangera en enkel fikaträff så kan du antingen höra av dig via kontaktsidan, skriva till oss på Facebook eller mejla oss på info@ehlers-danlos.se så kan vi bidra med annonsering så att så många som möjligt hittar till den lokala träffen.
Gilla oss på Facebook:

facebook-1

 

Lokala Facebookgrupper

EDS Riksförbund har ännu inga lokalföreningar men behovet av gemenskap och vänskap på lokal nivå är ofta stort. På Facebook finns det flera lokala EDS-grupper startade av privatpersoner som man kan gå med i. Förbundet är glada och tacksamma för alla EDS-are i landet som skapar nätverk för att komma i kontakt med varandra. Här nedan tipsar vi om några av grupperna.

 

Kalmar, Kalmar län
Vi med EDS i Kalmar län

Kronoberg, Kronobergs län
EDS Kronobergs län

Fikaträffsgrupp EDS Kronobergs län

Göteborg, Västra Götalands län
EDS fikagrupp i Göteborg

Örebro, Örebro län
EDS:are i Örebro län

Skaraborg
Vi EDS:are i skaraborg

Stockholm, Stockholms län
Vi med EDS i Stockholm

Uppland
EDS-träff Uppland (med omnejd)

Dalarna
EDS Dalarna

Värmland
EDS Värmland

Jämtland/Härjedalen
EDS i Jämtland/Härjedalen

Västernorrland
Ehlers-Danlos Västernorrland

 

 

Vill du att vi lägger till din lokala grupp i listan?

Är du administratör i någon lokal EDS-grupp och vill finnas med i den här listan, hör av dig genom att mejla till info@ehlers-danlos.se.

 

Medlemsträffar i samarbete med EDS Riksförbund

Om du som medlem i EDS Riksförbund önskar arrangera en medlemsträff i samarbete med förbundet så mejla till info@ehlers-danlos.se. I mån av tid och resurser kan vi ordna en föreläsning, fika och annonsering.

 

Close