Frågeformulär

Steg 2 i ditt medlemskap

– För dig som är ny medlem eller gammal medlem som inte tidigare har fyllt i detta formulär.

medlemskapVarför ska jag fylla i detta formulär?

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap och vi vill förbättra kommunikationen med våra medlemmar. Kanske vill du vara med i en arbetsgrupp, ta del av intresseinriktade utskick eller har förslag och idéer som du vill dela med dig av? Här kan du välja bland flera alternativ.
Genom att välja att ta emot kommande utskick digitalt kan du bidra till att vi istället kan använda pengarna till t.ex. fler familjeträffar eller föreläsningar samtidigt som vi är snälla mot miljön.

Vad händer med uppgifterna jag lämnar?

Dina uppgifter kommer att registreras i vårt medlemsregister. Det är en del av Riksförbundet Sällsynta diagnosers gemensamma medlemsregister där 50 föreningar är med. Sällsynta diagnoser har endast tillgång till din adress för att kunna göra utskick. Alla övriga uppgifter hanteras av ansvariga personer i EDS Riksförbund och det görs i enlighet med vad Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) föreskriver. Om du har några frågor kring detta kan du mejla medlemskap@ehlers-danlos.se.

 

Om ni är flera medlemmar i samma hushåll vill vi att ni fyller i var sitt formulär.

 

Close